AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını asker görmek

Kahve falında tanıdığını asker görmek

Kahve falında tanıdığını asker görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, zarara uğrayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığını asker gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdık asker görmek işlerinde bereket olacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığını asker olarak görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığını asker görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birini asker görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığını kabede görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı birinin hacca gittiğini görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin ölüm haberini almak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile tanıdık görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir