AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini asker görmek

Kahve falında tanıdık birini asker görmek

Kahve falında tanıdık birini asker görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, yaptığı işte sivrileceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini asker gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Kahve falında tanıdık asker görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığını asker olarak görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığını asker görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birini asker görmek gelecekte yüzünün güleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini sigara içerken görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık avukat görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle birlikte olmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin yüzünü görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir