AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığına sarılmak

Kahve falında bir tanıdığına sarılmak

Kahve falında bir tanıdığına sarılmak varolan borçların yakında ödeneceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, borçlarının kapacağına inanılır.

Kahve falında bir tanıdığına sarılmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak işlerinde atılıma geçeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birine sarılmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığına sarılmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak adının ve şanının yürüyeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkeğe sarılmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, rızkının artacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık erkekle sarılmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, talihin yüzlerine güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir