AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birine sarılmak

Kahve falında tanıdığı birine sarılmak

Kahve falında tanıdığı birine sarılmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birine sarılmak gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Kahve falında bir tanıdığına sarılmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdıkla sarılmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birine sarılmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayır işleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birine sarılmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık erkeğe sarılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığına sarılmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir