AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık kadına sarılmak

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla sarılmak parasız kalmaya, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık erkeğe sarılmak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığa sarılmak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle sarılmak onları gücendireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birine sarılmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir