AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığa sarılmak

Kahve falında bir tanıdığa sarılmak

Kahve falında bir tanıdığa sarılmak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, stresten uzaklaşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığa sarılmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğe sarılmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birine sarılmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak yokluk çekmeyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık biriyle sarılmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarının da son bulacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birine sarılmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığına sarılmak geçmişi unutup geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir