AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birine sarılmak

Kahve falında tanıdık birine sarılmak

Kahve falında tanıdık birine sarılmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birine sarılmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık bir erkekle sarılmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir erkeğe sarılmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık birisine sarılmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık erkeğe sarılmak dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla sarılmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle sarılmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir