AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane yumurta görmek

Kahve falında bir tane yumurta görmek

Kahve falında bir tane yumurta görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına yorulur.

Kahve falında bir tane yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında üç tane yumurta görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane yumurta görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tane yumurta görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tane halinde mısır görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üç tane ev görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Kahve falında üç tane dolunay görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday taneleri görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye tanesi görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir