AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane yumurta görmek

Kahve falında iki tane yumurta görmek

Kahve falında iki tane yumurta görmek onu cesaretlendireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Kahve falında iki tane yumurta gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında üç tane yumurta görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir tane yumurta görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane yumurta görmek saygınlık kazanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına alamet eder.

Kahve falında birkaç tane kedi görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Kahve falında iki tane erkek görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine inanılır.

Kahve falında üç tane kuran görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane burun görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tane tane nar yemek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, şöhretli biri olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir