AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane yumurta görmek

Kahve falında üç tane yumurta görmek

Kahve falında üç tane yumurta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üç tane yumurta gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Kahve falında iki tane yumurta görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bir tane yumurta görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane yumurta görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üç tane balık görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında buğday tanesi toplamak öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane küçük yılan görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında bir tane koyun görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek üzüleceğine, yıpranacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir