AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye tanesi görmek

Kahve falında yeşil fasulye tanesi görmek

Kahve falında yeşil fasulye tanesi görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye tanesi gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında yeşil fasulye tanesi görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, yarasını saracağına delalettir.

Kahve falında tane fasulye görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil fasulye piştiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye almak korkularının yok olacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir