AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane balık tutmak

Kahve falında bir tane balık tutmak

Kahve falında bir tane balık tutmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, şaşkın olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir tane balık tutmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Kahve falında iki tane balık tutmak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında bir tane balık tutmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında üç tane balık görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında iki tane balık görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane büyük balık görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, güçlükle elde edilecek başarı delalettir.

Kahve falında çamurda balık tutmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden balık tutmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan balık tutmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir