AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane balık tutmak

Kahve falında iki tane balık tutmak

Kahve falında iki tane balık tutmak açların doyacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, yatırımlarının kar getireceğine, önemli sorumluluklar alacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işarettir.

Kahve falında iki tane balık tutmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında bir tane balık tutmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane balık tutmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işarettir.

Kahve falında üç tane balık görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane balık görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane büyük balık görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü balık tutmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzda balık tutmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tekneyle balık tutmak masabaşı bir işe girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir