AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane balık görmek

Kahve falında üç tane balık görmek

Kahve falında üç tane balık görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, ancak yılmayacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında üç tane balık gördüyseniz:

  • Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var.

Kahve falında iki tane balık görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane büyük balık görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında üç tane balık görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

Kahve falında bir tane balık tutmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında iki tane balık tutmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tane bit görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane nişan yüzüğü görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane bayrak görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir