AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane büyük balık görmek

Kahve falında iki tane büyük balık görmek

Kahve falında iki tane büyük balık görmek ortağından ayrılacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane büyük balık gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında iki tane büyük balık görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane büyük yılan görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kar tanesi görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında büyük buğday tanesi görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane balık tutmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tane balık tutmak istediği projeleri yapamayacağına, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane balık görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç tane balık görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir