AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta kiraz görmek

Kahve falında tabakta kiraz görmek

Kahve falında tabakta kiraz görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta kiraz gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir tabak kiraz görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta kiraz görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri kiraz görmek maddi zarar edeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında kirazın içinde kurt görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta kırmızı kiraz görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kiraz almak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ kirazı görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kiraz görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir