Kahve falında bir tabak balık görmek

Kahve falında bir tabak balık görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, o işi canlandıracağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulur.

Kahve falında bir tabak balık gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında tabakta pişmiş balık görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tabak içinde balık görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tabağın içinde balık görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta balık görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında balık tabağı görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tabakta balık yemek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tabakta çiğ balık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ona kol kanat gereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tabak balık görmek makam sahibi olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir