AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tabağı görmek

Kahve falında balık tabağı görmek

Kahve falında balık tabağı görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında balık tabağı gördüyseniz:

  • Zayıflayan iş veya arkadaşlıklar test ediliyor.

Kahve falında bir tabak balık görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında balık tabağı görmek yakın zamanda rahat edeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulur.

Kahve falında tabağın içinde balık görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta kızarmış balık görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta balık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Kahve falında tabakta balık yemek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tabakta pişmiş balık görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak içinde balık görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir