AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü altın bilezik görmek

Kahve falında bir sürü altın bilezik görmek

Kahve falında bir sürü altın bilezik görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü altın bilezik gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, yatırım, düzenleme ya da planlamada meydana gelecek değişiklikler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bir sürü altın bilezik görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında üç altın bilezik görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş ve altın bilezik görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntılar son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik görüp takmak artık rahat bir nefes alacağına, hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilezik kırmak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında altın bileziğin kaybolduğunu görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında küçük altın bilezik görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir