AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek dertleri biteceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işarettir.

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında sürü halinde güvercin görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalettir.

Kahve falında sürü güvercin görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin sürüsü görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü güvercin görmek yarar sağlamayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin yavrusu görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir