AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü ayı görmek

Kahve falında bir sürü ayı görmek

Kahve falında bir sürü ayı görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, içinin hafifleyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, merdiven atlayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü ayı gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü ayı görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı sürüsü görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü oyuncak ayı görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru ayı sevmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ayı ayak izi görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ayı derisi yüzmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında dişi ayı görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli ayı görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir