AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü yiyecek görmek

Kahve falında bir sürü yiyecek görmek

Kahve falında bir sürü yiyecek görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, bunun şans olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü yiyecek gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Kahve falında bir sürü yiyecek görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden yiyecek almak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak refaha erileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında yiyecek saklamak o işten ekmek yiyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında yiyecek içecek görmek yolunda gideceğine, zorlukların artacağına delalet eder.

Kahve falında askere yiyecek vermek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında unlu yiyecekler görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir