AnaSayfa / Genel / Kahve falında unlu yiyecekler görmek

Kahve falında unlu yiyecekler görmek

Kahve falında unlu yiyecekler görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında unlu yiyecekler gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında unlu yiyecekler görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yiyecek satın almak yaşamının daha güzel hale geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak kazalardan, belalardan korunacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında yiyecek saklamak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde yiyecek görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında yiyeceklerde kurt görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, dertlerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok yiyecek görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, gözyaşına boğulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir