AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızın kaydığını görmek

Kahve falında yıldızın kaydığını görmek

Kahve falında yıldızın kaydığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, bunun da geleceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yanlış kararlar vereceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında yıldızın kaydığını gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Kahve falında yıldız kaydığını görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında birçok yıldızın kaydığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüm yıldızların kaydığını görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir