AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü timsah görmek

Kahve falında bir sürü timsah görmek

Kahve falında bir sürü timsah görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, huzur içinde yatacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü timsah gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişilerle bağlantı kurabilir ya da size ilham veren kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında timsah sürüsü görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü timsah görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, zorlukların bir anda biteceğine işarettir.

Kahve falında timsaha sarılmak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek ayrılanların birleşeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yüzen timsah görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda timsah öldürmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında timsaha yem vermek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir