AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavrulu tavşan görmek

Kahve falında yavrulu tavşan görmek

Kahve falında yavrulu tavşan görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında yavrulu tavşan gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Kahve falında siyah yavru tavşan görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulur.

Kahve falında yavru tavşan sevmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tavşan ve yavrusunu görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi tavşan yavrusu görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan beslemek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan yavruları görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak başarıya giden yolların açık olacağına, hem ün sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir