AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ve yavrusunu görmek

Kahve falında tavşan ve yavrusunu görmek

Kahve falında tavşan ve yavrusunu görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuda sizi aydınlatmaları mümkündür.

Kahve falında yavru tavşanlar görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru siyah tavşan görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan tutmak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine inanılır.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine delalettir.

Kahve falında tavşan ve yavrusunu görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında yavru tavşan öldürmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir