AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs balığı görmek

Kahve falında süs balığı görmek

Kahve falında süs balığı görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında süs balığı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında süs balığı almak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında süs balığın öldüğünü görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli süs balığı görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret eder.

Kahve falında evde süs balığı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında mavi süs balığı görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında turuncu süs balığı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında küçük süs balığı görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süs balık görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir