AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş süs balığı görmek

Kahve falında ölmüş süs balığı görmek

Kahve falında ölmüş süs balığı görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, şansının ve bahtının döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş süs balığı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri konusunda kafanızda net olmayan yerler olabilir.

Kahve falında ölü süs balığı görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında süs balığı toplamak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süs balığı satın almak bir birlikteliğin sona ereceğine, çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz süs balığı görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında büyük süs balığı görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında süs balığı tutmak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akvaryum içinde süs balığı görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir