AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla sarılmak

Kahve falında akrabalarla sarılmak

Kahve falında akrabalarla sarılmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabalarla sarılmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Kahve falında akrabasına sarılmak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş akrabaya sarılmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalettir.

Kahve falında akrabalarla sarılmak başarılarının düşeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarına sarılmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak kişinin gülen yüzünün solacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına inanılır.

Kahve falında akrabaya sarıldığını görmek hayatının zaferlerle dolacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabayla sarılmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işarettir.

Kahve falında akrabalara sarılmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir