AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla oynamak

Kahve falında akrabalarla oynamak

Kahve falında akrabalarla oynamak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eline haram para geçeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, umutlarının kırılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, umutlarının çoğalacağına, bahtın açık olmasına delalettir.

Kahve falında akrabalarla oynamak gördüyseniz:

  • Hukuki, kurumsal, kuralları içeren veya finansal konulara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında akrabalarla oynamak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarla top oynamak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde oyun oynamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işarettir.

Kahve falında çelik çomak oynamak işveren koltuğunda oturacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kendi çocuğuyla oynamak müjdeli haberle geleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına inanılır.

Kahve falında birisiyle top oynamak rahat erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı oyun oynamak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir