AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü muz görmek

Kahve falında bir sürü muz görmek

Kahve falında bir sürü muz görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, inancından ödün vereceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü muz gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında bir sürü muz görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında muz görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ezik muz görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muzlu pasta yemek işlerinin kötüleşeceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada muz görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ve armut görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük muz görmek canının ve malının garantide olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak müjdeli bir haber alacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir