AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü maymun görmek

Kahve falında bir sürü maymun görmek

Kahve falında bir sürü maymun görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü maymun gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir sürü maymun görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında maymun gibi yürümek huzursuz ve mutsuz olacağına, evlerine dünürcü geleceğine delalettir.

Kahve falında maymunla boğuşmak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında maymun dövmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta maymun görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında maymuncuk görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında maymunla konuşmak önemli bir makama terfi alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında maymun yumurtası görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir