AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla kucaklaşmak

Kahve falında akrabalarla kucaklaşmak

Kahve falında akrabalarla kucaklaşmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Kahve falında akrabayla kucaklaşmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla kucaklaşmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarılmak kucaklaşmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, iyileşme göstereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir