AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle kucaklaşmak

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kişinin fakirleşeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölülerle kucaklaşmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle kucaklaşmak çok kötü günler geçireceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına yorulur.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak rahat bir nefes alacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet eder.

Kahve falında küs olan biriyle kucaklaşmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kadınla kucaklaşmak gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalettir.

Kahve falında köpekle kucaklaşmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir