AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak çok ünlü bir kişi olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, neşeli zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla kucaklaşmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle kucaklaşmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işarettir.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anneyle kucaklaşmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir