AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla kucaklaşmak

Kahve falında akrabayla kucaklaşmak

Kahve falında akrabayla kucaklaşmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde meydana gelebilecek değişikliklerin ya da yapılacak yolculukların yaşam kalitenize katkısı olabilir.

Kahve falında akrabayla kucaklaşmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Kahve falında akrabalarla kucaklaşmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annesiyle kucaklaşmak fırsatların elden kaçırılacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sarılıp kucaklaşmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında eşiyle kucaklaşmak kısmetinin açılacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle kucaklaşmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir