AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü kaz görmek

Kahve falında bir sürü kaz görmek

Kahve falında bir sürü kaz görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, malına gelecek zarara, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü kaz gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir sürü kaz görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kaz sürüsü görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz avlamak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürek kazma görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yabani kaz görmek yolunun açık olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz ve kaz yavrusu görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir