AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü halı görmek

Kahve falında bir sürü halı görmek

Kahve falında bir sürü halı görmek rakipleri mağlup edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü halı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında bir sürü halı görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renkli halı görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halıya dokunmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında halı asılı görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine inanılır.

Kahve falında halı püskülü görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, işlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında halı açmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında halının parçalandığını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalettir.

Kahve falında halıları kaldırmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, helal rızka sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir