AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı açmak

Kahve falında halı açmak

Kahve falında halı açmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında halı açmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Kahve falında halı dükkanı açmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında halı açmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışığı açmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında elini açmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet eder.

Kahve falında sarı şemsiye açmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli kapı açmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evini anahtarla açmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir