AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli halı görmek

Kahve falında mavi renkli halı görmek

Kahve falında mavi renkli halı görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, işlerin başına geçeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli halı gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kabullenmek istemediğiniz konuları ilgilendiren çözümler sizde olabilir.

Kahve falında mavi renkli halı görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk halı görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi halı görmek sermayesinin boşa gideceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi halı almak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi halı yıkamak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi halı sermek fakirlik ve yokluk göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli halı görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında bordo renk halı görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir