AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı püskülü görmek

Kahve falında halı püskülü görmek

Kahve falında halı püskülü görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, güvensizliğini yeneceğine, ters giden olayların düzeleceğine, başarılarının devamının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı püskülü gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında halı püskülü görmek sonunda maddi zarara gireceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet eder.

Kahve falında püsküllü mısır görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tesbih püskülü görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski halı vermek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ticarette öne geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üstünde oturmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halının altında fare görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalettir.

Kahve falında halı üstünde yürümek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, vaaz ve nasihate yorulur.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir