AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü gemi görmek

Kahve falında bir sürü gemi görmek

Kahve falında bir sürü gemi görmek evine haciz geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü gemi gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında denizde bir sürü gemi görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü gemi görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında denizde yüzen gemi görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri gemiye binmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında gemiyle bir yere gitmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gemi sandal görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemide görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında gemi kazası yapmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, parasının ve malının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir