AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi sandal görmek

Kahve falında gemi sandal görmek

Kahve falında gemi sandal görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gemi sandal gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Kahve falında gemi sandal görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sandal kürek çekmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sandalla kaçmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandalla nehirde gezmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde sandal görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında gölde sandala binmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi sandalla geçmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sandalın su aldığını görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir