AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle bir yere gitmek

Kahve falında gemiyle bir yere gitmek

Kahve falında gemiyle bir yere gitmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, başının derde gireceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gemiyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Kahve falında gemiyle bir yere gitmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemide bir yere gitmek darlığa düşeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza inanılır.

Kahve falında denizde gemide gitmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına yorulur.

Kahve falında gemiyle yurtdışına gitmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyle hacca gitmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında hızlı giden gemiye binmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek yeni çalışmalara girişileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemide hızlı gitmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir