AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle görüşmek

Kahve falında birisiyle görüşmek

Kahve falında birisiyle görüşmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, fakirleşeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında birisiyle görüşmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Kahve falında kızla görüşmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle telefonda görüşmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle görüşmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla görüşmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret eder.

Kahve falında akrabalarla görüşmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine inanılır.

Kahve falında birisiyle görüşmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle görüşmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında tel görüşmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, fal sahibinin kazancının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir