AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü doktor görmek

Kahve falında bir sürü doktor görmek

Kahve falında bir sürü doktor görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü doktor gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında bir sürü doktor görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işarettir.

Kahve falında hamile doktor görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini doktor görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktor gitmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına yorulur.

Kahve falında doktordan ilaç almak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yüksek tahsil yapacağına inanılır.

Kahve falında eşini doktor olarak görmek takdir toplayacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin doktor olduğunu görmek mutluluğa ve neşeye, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında doktordan hediye almak neredeyse mahkemelik olunacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir