AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile doktor görmek

Kahve falında hamile doktor görmek

Kahve falında hamile doktor görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, işindeki verimin artacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında hamile doktor gördüyseniz:

  • Olumlu eleştirileriniz, yakın çevrenizden takdir görmenizi sağlayacak.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu duymak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulur.

Kahve falında hamile doktor görmek sıhhat ve moral bulacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu öğrenmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doktorda sıra beklemek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktor elbisesi giymek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birinin doktor olduğunu görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktor önlük giydiğini görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir