AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini doktor olarak görmek

Kahve falında eşini doktor olarak görmek

Kahve falında eşini doktor olarak görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eşini doktor olarak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Kahve falında eşinin doktor olduğunu görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini doktor olarak görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doktordan hediye almak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktorla gezmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek karamsar olacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktor görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil önlüklü doktor görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok doktor görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, haneye bolluk ve berekete dolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir