AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü çikolata görmek

Kahve falında bir sürü çikolata görmek

Kahve falında bir sürü çikolata görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü çikolata gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Kahve falında bir sürü çikolata yemek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü çikolata görmek sevilen birinin geleceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliye çikolata vermek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kendisini çok yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata sunmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin çikolata verdiğini görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında çikolata yedirmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, atılıma geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir